Porsche 356 A 1600 Speedster 1957

Prijs € 394.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 356 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 356

Meer over deze Porsche 356

Opties

  • Fabrieksgarantie

Over Porsche Centrum Gelderland

Hierbij bieden wij deze prachtige 356 Speedster aan.
Nieuw geleverd in mei 1957 door de uitvinder van de Speedster, Max Hoffman uit New York.
Een zeldzaam "overgangsmodel" tussen de T1 en T2 serie.
Gepresenteerd in de kleur rood en met een zwart interieur en zwarte kap. Precies zoals hij destijds nieuw werd geleverd en tevens voorzien van de zeldzame optie met Coupe stoelen af-fabriek.
Uitgerust met zijn bijpassende motor en transmissie, 5 correct gedateerde velgen, is het een geweldige en prachtig bewaarde originele Speedster.
Hij wordt geleverd inclusief originele toolkit, handleiding, Kardex, Geboortecertificaat en Reutter Certificaat.
Recent geïmporteerd en geregistreerd op een Nederlands registratie.
De body en technische staat zijn tevens zeer goed. Recent is in onze werkplaats nieuw onderhoud uitgevoerd en is de Speedster helemaal nagekeken.
Neemt u svp contact met ons op bij interesse.
********************************************************
Herewith we offer this beautiful 356 Speedster.
Delivered new in May 1957 by the inventor of the Speedster, Max Hoffman of New York.
A rare "transitional model" between the T1 and T2 series.
Presented in the color red and with a black interior and black hood. Exactly as it was delivered new at the time.
Rare factory equipped with Coupe seats.
And after more than 65 years still with its matching engine and transmission, 5 correctly dated rims, it is a great and beautifully preserved original Speedster.
It comes complete with original toolkit, manual, Kardex, Birth Certificate and Reutter Certificate.
Recently imported and registered to a Dutch registration.
The body and technical condition are also very good. Recently new maintenance was performed in our workshop and the Speedster was completely checked.
Please contact us if you are interested.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 200 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.